Over ons

Een arbeidsmarkt waarbij persoonlijke ontwikkeling centraal staat. 

Daar geloven wij in.

Misschien heb je al een tijdje het gevoel dat je stil staat. Dat je niet meer uit jezelf haalt wat er in je zit. Je bent klaar voor een volgende stap, maar waarom zou je eigenlijk van baan wisselen? Je hebt goede arbeidsvoorwaarden, een goed pensioen… wat wil je nog meer?

Start With You helpt je vérder. Naar een baan waar jij weer tot bloei komt.

Waarom Start With You

Samen met jou willen we uit de comfortzone stappen. Met onze assessments, trainingen en begeleiding zorgen we ervoor dat jouw verhaal jou je droombaan gaat opleveren. Lees hier meer over onze storytelling methode.

Herkenbaar?
Mijn advies

Waarom ben ik de juiste persoon om jou te helpen...

Wat past er nu eigenlijk bij mij? Deze vraag heb ik mezelf vaak gesteld. Bij mijn vaste werkgever had ik prima arbeidsvoorwaarden, maar ik voelde me er niet meer thuis. Ik had twee keuzes: blijven met de hoop op verder groeien, of radicaal iets anders doen. Ik koos het laatste. 

De sprong was best spannend. Een jaar ervoor was ik vader geworden en de kans dat deze nieuwe stap geen succes zou worden, was natuurlijk aanwezig. Maar aan de andere kant: het vaderschap heeft mij laten zien hoeveel ik eigenlijk aankan en hoe wendbaar ik eigenlijk ben. Niets in het leven heeft mij zó laten groeien en ontwikkelen. En daarom besloot ik erop te vertrouwen dat ik ook deze sprong in het diepe aan zou kunnen. Sterker nog, het gaf mij de kracht dit avontuur heel bewust op te zoeken en als interim-professional verder te gaan. De blijdschap die ik hier elke dag uit haal, gun ik jou ook. 

Daarom startte ik Start With You. Met jouw wensen en ambities als uitgangspunt help ik je graag om de switch naar een nieuwe uitdaging te maken. Veilig en met een goed gevoel.

LinkedIn: 
https://www.linkedin.com/in/sanderveldman/

Samen werken aan een arbeidsmarkt waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

Het avontuur ligt nu binnen bereik. Begin nu aan een nieuw hoofdstuk in jouw leven. Weg met de routine en voorwaarts richting het onbekende. Leer nieuwe mensen kennen met verfrissende ideeën. Een werkomgeving die inspireert en ontwikkeling biedt. Sta niet stil en neem die stap voor jezelf.

Neem contact met ons op

Wil je weten wat Start With You voor jou kan betekenen? Wij gaan graag met je in gesprek.

🏆 Eerste worden bij solliciteren?

Download nu onze krachtige sollicitatietips