De beste vacatures in de Techniek

Allround Monteur bij Royal Eijkelkamp in Giesbeek

Zie jij jezelf al sleutelen aan de nieuwste geavanceerde sonische boorinstallaties? Ben jij een techneut in hart en nieren die houdt van assembleren en repareren? 

Kom dan werken bij Royal Eijkelkamp. Een echt familiebedrijf dat waarde hecht aan de inbreng, meningen en ervaring van haar medewerkers. Wij creëren samen een werkomgeving waar ook ruimte is voor plezier.

📖🔍

Solliciteer

Wij nemen binnen 24 uur contact met je op en plannen een videocall.

🚀💼

Op gesprek

Na de videocall ga je fysiek op gesprek bij de werkgever.

🤝👥

Krijg de baan

Direct in dienst bij Royal Eijkelkamp (geen uitzenden!)

Allround Monteur bij Royal Eijkelkamp Wat kan je verwachten?

🆕👔

Voorwaarden

Een hecht team met gelijkgestemde techneuten

Salaris tussen de € 2500,- en € 3400,- bruto p/m

Dagdienst van 07.30 tot 16.30 uur

Bedrijfskleding die voor jou wordt gewassen

25 vakantiedagen + 13 ADV dagen

Volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden

Mogelijkheid tot parttime (32 uur)

Direct in dienst bij Royal Eijkelkamp, geen uitzenden!

🔍👀

Jouw collega's

Hebben een passie voor Techniek en zijn in hun vrije tijd graag aan het klussen. 

Zoeken op Youtube en Google regelmatig informatie over hoe je dingen moet bouwen

Luisteren graag naar Radio 10, Radio 2, en Qmusic

Kijken regelmatig op Facebook, Instagram en LinkedIn

💼👋

Jouw profiel

Een afgeronde MTS of MBO-3 opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde, Motorvoertuigentechniek of Mechatronica

Je hebt een brede kijk op techniek, met kennis van hydrauliek, verspanen, lassen (MIG/TIG), mechanica en elektrotechniek

Je bent bekend met grovere machinebouw of landbouw mechanisatie

Goede communicatieve eigenschappen

Gevoel voor kwaliteit, efficiëntie en netheid

Bereid om altijd te blijven leren!

 

😓🗣️

Functieomschrijving (kort)

Je komt te werken op de afdeling Workshop. Op deze afdeling worden de (sonische) boormachines gemaakt. De afdeling is opgedeeld in verschillende projectgroepen. Elke projectgroep houdt zich telkens bezig met het bouwen van één machine van begin tot eind. Zij hebben daarbij nauw contact met bijvoorbeeld de afdelingen Engineering en Logistiek.

Wil jij werken bij een familiebedrijf met een rijke geschiedenis?

Meld je dan nu aan!

Zeg vaarwel tegen...
In plaats daarvan...
5/5

Royal Eijkelkamp is een echt familiebedrijf! 

Als monteur is het een ontzettend leerzame omgeving en krijg ik alle mogelijkheden om mezelf verder te ontwikkelen. Vooral als het gaat om grovere machinebouw kan je hier veel ervaring opdoen. 

joost-profiel
- Joost

Wat ga je precies doen?

Welke taken ga je uitvoeren.

Jouw functie

Zie jij jezelf al sleutelen aan de nieuwste geavanceerde sonische boorinstallaties? Ben jij een techneut in hart en nieren die houdt van assembleren en repareren? Dan zijn wij naar jou op zoek! 

Je komt te werken op de afdeling Workshop. Op deze afdeling worden de (sonische) boormachines gemaakt. De afdeling is opgedeeld in verschillende projectgroepen. Elke projectgroep houdt zich telkens bezig met het bouwen van één machine van begin tot eind. Zij hebben daarbij nauw contact met bijvoorbeeld de afdelingen Engineering en Logistiek.

Jouw verantwoordelijkheden

Als Allround Monteur ben je breed inzetbaar. Je gaat namelijk bouwen aan alle machines die wij aanbieden. Door te werken met veel verschillende technieken daag jij jezelf uit je verder te ontwikkelen. Je bent iemand met oog voor kwaliteit en gaat altijd op zoek naar oplossingen om de beste producten te maken. Wij vinden het dan ook fijn om je persoonlijke inbreng hierover te horen. Bovendien geeft werken in een team je veel energie.

Jouw taken

Jij zal samen met je collega’s (sonische) boormachines bouwen en assembleren. Bij Royal Eijkelkamp hebben we een groot assortiment en passen we machines aan naar de wensen van de klant. Vanwege dit grote aanbod zul je als allround monteur veel verschillende technieken tegenkomen, zoals elektronische en hydraulische aandrijvingen, verspanende, constructie- en montagetechnieken. Bovendien zul je zowel klussen op de werkplaats als eventueel op locatie bij de klant. Dit doe je altijd in teamverband.

Jouw bedrijf

Royal Eijkelkamp in Giesbeek bestaat al sinds 1911 en is uitgegroeid tot wereldwijd leverancier van producten en diensten op het gebied van bodem- en wateronderzoek.

Vakmanschap, innovatie en partnerschap staan hoog in het vaandel. Maar ze zijn ook een echt familiebedrijf, en dat vind je terug in de informele cultuur en platte organisatie.

De bedrijfscultuur is hun kracht. Royal Eijkelkamp is een echt familiebedrijf dat waarde hecht aan de inbreng, meningen en ervaring van haar medewerkers. Zij creëren samen een werkomgeving waar ook ruimte is voor plezier.

Wie zijn wij ?

knipsel

Een arbeidsmarkt waarbij persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Daar geloven wij in.

Misschien heb je al een tijdje het gevoel dat je stil staat. Dat je niet meer uit jezelf haalt wat er in je zit. Je bent klaar voor een volgende stap, maar waarom zou je eigenlijk van baan wisselen? Je hebt goede arbeidsvoorwaarden, een goed pensioen… wat wil je nog meer?

Start With You helpt je vérder. Naar een baan waar jij weer tot bloei komt.

 

Sander Veldman, oprichter Start With You

5/5

Een leuke werksfeer in een groeiend bedrijf!

Sinds de eerste dag merk ik de fijne en laagdrempelige werksfeer bij Royal Eijkelkamp. Of ik nu binnenloop bij de directie of ergens anders, de deur staat altijd open. 

Review foto's (4)
- Anouk

Wil jij graag werken met machines?
Geen uitzenden!
✅ Direct op contract
Weten waar je aan toe bent.

🏆 Eerste worden bij solliciteren?

Download nu onze krachtige sollicitatietips